De Full Spectrum olieformule weerspiegelt de natuurlijke moleculaire samenstelling van hennepbloemen en wordt beschouwd als de meest effectieve vanwege het entourage-effect. 

In de meeste gevallen bevatten dergelijke producten echter ook tot 0,2% of meer THC (het bedwelmende molecuul). Daarom kunnen ze bijwerkingen veroorzaken (angst, duizeligheid) en zijn ze niet legaal in landen met een nultolerantie voor het gebruik van verdovende middelen.

Zogenaamde "Broad Spectrum" producten worden daarentegen vaak gemaakt door enkele geselecteerde cannabinoïde- en terpeenisolaten te mengen. Hoewel legaal en veilig (THC-vrij), bevat deze formule een zeer beperkt aantal nuttige hennepbestanddelen.

In samenwerking met een aantal Europese biochemische specialisten en laboratoria is ons team erin geslaagd de voordelen van beide te combineren.

De geavanceerde CO2-chromatografietechnologie stelt ons in staat 99,9% van de THC-moleculen op te sporen en zorgvuldig te verwijderen uit de natuurlijk geëxtraheerde Full-Spectrum olie.

Daarom bevatten H Drop extracten alle werkzame cannabinoïden, terpenen en flavonoïden die in hennepbloemen voorkomen, met uitzondering van de bedwelmende THC.

P.S.: sommige hoogwaardige producenten noemen "Full Spectrum THC-vrije" producten " Broad Spectrum". Maar "Broad Spectrum" is een misleidende term, die niet aangeeft hoe breed de samenstelling is van cannabinoïden, terpenen en flavonoïden. Sommige fabrikanten voegen slechts enkele isolaten toe en verdienen zo het recht om het label "Broad Spectrum" te gebruiken. Om verwarring te voorkomen, benadrukken wij dat onze producten Full Spectrum zijn, met uitzondering van THC.